Vijgen na Vesper

Terwijl heel blogland in de ban is van het net uitgebrachte ISA-patroon van Beletoile, moest ik nog steeds foto’s van de Vesperjurk op mijn blog krijgen. Om die foto’s hier te krijgen, moest het kleedje eerst gedragen worden natuurlijk door mijn kleine prinses en dat kan soms wat voeten in de aarde hebben.
Toen ze vanmorgen besloot om het kleedje aan te doen voor school, dacht ik dat ik mijn foto’s wel zou kunnen vergeten. Doorgaans komen kleren niet proper terug van school, maar niets was minder waar! Het zonnetje was van de partij en in ruil voor gouden nagellak op wou mijn Misses zelfs poseren voor mijn fototoestel! Een meevaller van formaat!
Bewijs van de omkoperij:

De stof die ik gebruikte, herkennen jullie meteen als de Blurs van de vorige See You At Six collectie. Ik combineerde met okergele SYA6 boordstof.
Mijn meisje wil altijd haar mouwen omplooien, ik anticipeerde daar deze keer op door de mouwboorden te knippen op een breedte van 20 cm, zo kan ze haar mouwen omplooien, zonder het stiksel te tonen aan de buitenwereld.

Ik deed nog een ander folieke met het rokdeel. Ik knipte het achterpand langer dan het voorpand en rondde de hoeken af. Ik gebruikte  gewoon een ontbijtkommetje om de ronding om de stof over te brengen. In close-up ziet dat er dus zo uit:

Foto’s zonder gekke bekken zitten er hier niet meer in.

En toen ze pirouettes begon te draaien op de rand van de vijver, hield ik mijn hart eventjes vast, maar gelukkig heeft ze mijn evenwichtsgevoel geërfd. Na het ronddraaien kon ze ook nog perfect de boomhouding uit de yogales tonen.

Om af te sluiten: Don’t dream of becoming a princess, if you can be a queen!

Nu naai ik weer even verder voor mijzelf denk ik, op instagram licht ik af en toe al een tipje van de sluier op.

Bedankt voor je bezoekje!

1 Comment
  1. mamadammeke

    Oh zo mooi!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Prev Post

Match made in heaven

Next Post

Summer vibes!