Vijgen na Pasen

Ik ben niet zo iemand die weer-herinneringen heeft, zoals: “in *jaartal* sneewde het met Pasen en het jaar erop waren alle eitjes gesmolten in de tuin”, maar misschien herinner ik me volgend jaar nog wel dat ik vorig jaar een obligate kledingswitch moest doen omdat ik aan het puffen was in mijn Peaches broek en Robin sweater. Ik had natuurlijk het weerbericht wel gevolgd en wist dat het te warm zou zijn voor die wollen broek en sweater, maar ik had nu eenmaal ook foto’s “nodig”. Het leven van een bloggende naaister kan zwaar zijn. Je moet dat niet onderschatten.

Op naar outfit 3 van het paasfeest. Ik ging op vossenjacht (daarover vertelde ik in de post over de Robin sweater) in mijn Suzan jurk uit de derde editie van Fibre Mood.
Ik koos net als de mensen van Fibre Mood voor een stof met streepjes. Mijn stof is een linnenmix die ik kocht bij Stoff stil.
Bij de rugpas en de borstzakjes, liet ik de lijnen horizontaal lopen. Alle andere patroondelen hebben verticale lijnen.

Bij het bekijken van de foto’s zag ik wel dat dat stofje nogal doorschijnend was. *oeps*

Deze Suzan wordt er dus niet eentje dat ik vaak uit de kast zal halen, maar het gaat wél mee op vakantie. Ik heb haar nu al gedoopt tot strandjurk van het jaar 2019. Perfect om te dragen over mijn badpak of bikini. Een goede bescherming tegen de zon en luchtig door het linnen.

4 Comments
 1. Katrien

  Hihi, die is idd wat doorzichtig, alhoewel het mij echt niet op het eerste zicht was opgevallen …
  En wat als je er een wit, blauw of rood onderjurkje (slipdress, al dan niet zelf genaaid) onder draagt ? Mijn laatste gekochte jurk bestaat uit een doorzichtig bovenkleed met mouwen en een korte slipdress en is -alhoewel dus doorzichtig – erg deftig 😀
  Zou zonde zijn om deze prachtige jurk(die jouw figuur alle eer aan doet, btw) enkel op vakantie te dragen !

  1. Liesbeth

   Slipdress gekocht! Bedankt voor het inzicht!

 2. Saskia

  Ik zou ook voor een ‘onderjurkje’ gaan, wat blijkbaar ook slipdress wordt genoemd! Te mooi om enkel op vakantie te dragen, deze Susan!

 3. Isabel

  Heerlijke foto’s, en een heerlijke jurk!!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Prev Post

Mijn kinesist is beter dan de jouwe :)

Next Post

Want een olifant loopt door!