En ze leefden nog lang en gelukkig!

24 mei 2017! Een sprookjesachtige dag om nooit te vergeten. Een prachtige lentedag waarop mijn zus haar ja-woord gaf! Vandaag dus 1 jaar geleden. Dus ook vandaag toch een klein beetje feest, een katoenen huwelijksverjaardag, op naar platina zou ik zeggen!
Ik teer even op de herinnering aan mooie foto’s van die dag.
Mijn zoon begon de dag met een Theo-hemdje, een kostuumvestje en een Cisse-short. De stof voor het hemdje haalde ik bij toverstof, ook de jeans-stof voor de Cisse vond ik daar. Het stofje voor het kostuumvestje (en kleedje voor mijn dochter) vond ik bij Veritas. Na de plechtigheid op het gemeentehuis, werd echter al snel duidelijk dat zon heel erg haar best deed om er een zomerse dag van te maken. Het hemdje en kostuumvestje moest snel geruild worden voor een polo’tje 🙂

Voor mijn dochter ging ik aan de slag met hetzelfde Cactus-katoentje. Ik combineerde dit met een heel erg zwierig stofje in muntgroen. Ik gebruikte het gratis (!) judith-patroontje van Compagnie M. Ik vond het heel feestelijk door het strikje en de open rug. Het rokdeel veranderde ik wel van een stijve rok met plooien, naar véél zwier met rimpeltjes.

Voor het feest zakten we af naar de Hoge Rielen, een heerlijke plek voor de kindjes om te ravotten en de bomen brachten gelukkig hier en daar toch nog wat schaduw.

Natuurlijk bleven die kleren niet proper, maar dat was zeker en vast geen vereiste. Als je moet wedijveren met je neefje om aarde zo ver mogelijk weg te gooien, moet sjoelbakken en dennenappels rapen, dan kan je niet verwachten dat dit allemaal vlekvrij kan gebeuren 😀 Maar WAT hadden ze een plezier!

En ze leefden nog lang en gelukkig!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Prev Post

Thrift!

Next Post

Queeste naar een zomerse zwangerschapsgarderobe.